Firmware xbox 360

Installeren vanaf Xbox Live

De eenvoudigste manier om de consolesoftware bij te werken, is verbinding te maken met Xbox Live. U hebt alleen een internetverbinding nodig om uw console bij te werken via Xbox Live.

Verbind de Xbox 360-console met internet. Meer informatie hierover vindt u bij Draadloze verbinding ofBedrade verbinding.

 1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.
 2. Selecteer Network Settings.
 3. Selecteer desgevraagd Wired Network of de naam van uw draadloze netwerk.
 4. Selecteer Test Xbox Live Connection.
 1. Selecteer desgevraagd Yes om de consolesoftware bij te werken.

Als u een verbindingsfout krijgt, probeert u de Oplossing voor Xbox Live-verbindingsfout.

Is de installatie van de console-update niet gelukt?

 

Installeren vanaf een gameschijf

Als u al een tijdje geen verbinding meer hebt gemaakt met Xbox Live, moet uw consolesoftware mogelijk worden bijgewerkt. Indien een game-disc een nieuwere versie van de consolesoftware bevat dan de software die u op dat moment gebruikt, wordt u gevraagd om de update te installeren wanneer u de game start.

Opmerking Als u ervoor kiest om de consolesoftware niet bij te werken, wordt u de volgende keer dat u de game start, gevraagd om de software bij te werken. Bij sommige Kinect-games is een update van de consolesoftware vereist voor een goede werking.

 

Kopiëren naar een USB-flashstation

Als u met de Xbox 360-console geen verbinding met internet kunt krijgen, kunt u de console-update van de computer naar een USB-flashstation kopiëren en de kopie op de console installeren.

Opmerking Het USB-flashstation moet het bestandssysteem FAT32 gebruiken. Zie het onderdeel “Een USB-flashstation formatteren” in Ondersteuning USB-flashstation Xbox 360 voor informatie om een USB-flashstation te formatteren.

 1. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort op de computer.
 2. Download het updatebestand.
 3. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
 4. Pak het bestand uit. Als u met Windows XP, Windows Vista of Windows 7 werkt, kunt u op het .zip-bestand dubbelklikken om het uit te pakken.
 5. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van het USB-flashstation (bijvoorbeeld E:\). Kopieer de inhoud niet naar een andere map op het USB-flashstation (bijvoorbeeld E:\Bestanden).
 6. Koppel het USB-flashstation los van de computer.
 7. Sluit het flashstation aan op een USB-poort van de Xbox 360-console.
 8. Start de console opnieuw.
 9. Wanneer de console opnieuw is gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer desgevraagd Yes om de nieuwe consolesoftware bij te werken.

 

Branden op een cd of dvd

U kunt de software van de Xbox 360-console bijwerken door de update vanaf Xbox.com naar de computer te downloaden, de update op een cd of dvd te branden en vervolgens op de console te installeren. Dat doet u als volgt:

 1. Op de computer downloadt u het updatebestand.
 2. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
 3. Pak het bestand uit.
  • Als u met Windows XP, Windows Vista of Windows 7 werkt, kunt u op het .zip-bestand dubbelklikken om het uit te pakken.
  • Als u met een oudere versie van Windows werkt, hebt u een speciaal programma nodig (bijvoorbeeld WinZip) om het bestand uit te pakken.
 4. Plaats een lege, beschrijfbare cd of dvd in de computer.
 5. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van de cd of dvd en geef op dat u de bestanden naar de cd wilt schrijven (branden).
 6. Wanneer de bestanden op de disc zijn gebrand, haalt u de disc uit de computer en plaatst u de disc in het disc-station van de Xbox 360-console.
 7. Start de console opnieuw.
 8. Wanneer de console opnieuw is gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer desgevraagd Yes om de nieuwe consolesoftware bij te werken.

 

download firmware voor installatie van af USB
download firmware voor instalatie van af DVD of CD

Powered by WordPress | Designed by: wordpress themes 2012 | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find Free WordPress Themes and Free WordPress Themes
Design Downloaded from free wordpress themes | free website templates | Free Wallpaper HD
error: Content is protected !!